Nova Color

Novacolor is een Italiaans bedrijf, opgericht in 1982 destijds als producent van verven en coatings voor de consumentenmarkt. Tot op heden heeft Novacolor zich ontwikkeld tot een van de voornaamste leveranciers van Italiaans stucwerk met een groot assortiment toepassingsmogelijkheden.

Novacolor bestaat uit een uitgebreid aanbod decoratieve producten voor zowel interieurs als exterieurs. Wij richten ons met name op de decoratieve producten voor het interieur. De afwerkingen die wij u aan kunnen bieden kunt u hieronder vinden. We proberen deze telkens te vernieuwen en uit te breiden door onder andere het volgen van nieuwe cursussen en technieken. Hierdoor breid ons aanbod ook steeds verder uit.

De onderstaande voorbeelden zijn in diverse kleurenvarianten te verkijgen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Nova Color Swahilli

Een decoratieve afwerking met lichte metallic pigmenten en een fijn silica zand. Deze combi zorgt voor een spectaculair effect vanuit elke hoek. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Swahilli

Nova Color Africa 

Een decoratieve afwerking met lichte metallic pigmenten. Een exclusieve afwerking met een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Africa

Nova Color Marmorino KS

 

Een decoratieve afwerking met een combinatie van een licht matte tot zijdeglans uitstraling. Beter bekend als de betonlook. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Marmorino KS

Nova Color Ironic

 

Een decoratieve afwerking in de vorm van Roest. Echt roest! Stoer, industrieel en vooral exclusief.

Ironic