Reparatie

Voor het herstellen van waterschade, gaten, kieren of scheuren ben u bij ons aan het juiste adres.

Niets is zo hinderlijk als een beschadiging op uw muren of plafonds. Wanneer u weet dat er een beschadiging zit, zult u dit altijd zien. Gelukkig kunnen wij, door het gebruik van speciale apparatuur en beproefde methodes, de meeste beschadigingen simpel verhelpen. 

Waterschade en verhuisschade zijn de meest voorkomende schadevormen. Het zijn ook de soorten schade die we prima kunnen verhelpen. Maar ook gaten van bijvoorbeeld gordijnrails, schilderijen of scheuren in de oppervlaktes kunnen hersteld worden.

Aan de hand van een bezichtiging kunnen we vaststellen welke werkzaamheden er verricht moeten worden om de schade te herstellen.

Niet alle reparaties zorgen er voor dat het verschil tussen het "oude" werk en het herstelde werk volledig onzichtbaar is. Afhankelijk van de leeftijd van het oude werk en vervuiling van de ondergrond kan er kleurverschil optreden. Uiteraard is ook dit te verhelpen, door het aanbrengen van bijvoorbeeld een nieuwe structuur of sauslaag over het gehele oppervlak. Dit verschilt per project en daarom komen we graag langs om daar het juiste advies in te geven.